Nieuw menu bezorgdiner Zuidwest-Friesland,
25 november 2020, € 30 p.p. excl. bezorgkosten
biologisch stokbrood met saffraanboter (+ € 4, optie)
*
groene linzen, gebakken chorizo en ingelegde pompoen
*
Spaanse runderstoof met sherry, rode ui en peen, aardappeltortilla
(of vegetarische stoof met sherry, rode ui en peen met aardappeltortilla en Manchego kaas)
*
citrus panna cotta met chocolade-speculaascrumble
*
fles wijn (rood, de Sint is er dol op) : Château Sénilhac 2012, Haut-Médoc / Frankrijk (+ € 17, optie)
Dieetwensen graag opgeven bij de reservering. Wij leveren op alle dagen.
Minimaal 2 dagen vóór de gewenste datum reserveren. Betaling per bank vooraf.
Meer weten, bel: 06 28419410 (Pieter Hubregtse) of mail: info@kookatelierzuiderzee.nl