Kookatelier Zuiderzee diner bij u thuis

Menu bezorgdiner Zuidwest-Friesland,

28 april 2020, € 30 p.p.

crostini met tartaar van droge worst en eendenborst met dragonmayonaise

*

biologisch stokbrood met gerookte boter (+ € 4, optie)

*

salade met biet, hazelnoot en verse Friese schapenkaas

*

gekonfijte kalfssukade met marsalajus, geroosterde peen en mousseline van gerookte aardappel met kerstomaat

*

taartje met witgestoofde peer en blauwe bes, dulce de leche en mascarpone

*

fles rode wijn: Sentinelle de Massiac, Minervois 2017, Frankrijk (+ € 12,50, optie)

Dieetwensen graag opgeven bij de reservering. Wij leveren op alle dagen.
Minimaal 2 dagen vóór de gewenste datum reserveren. Betaling per bank vooraf.

Meer weten, bel: 06 28419410 (Pieter Hubregtse) of mail: info@kookatelierzuiderzee.nl