privé kok aan huis Allingawier

Privé kok aan huis – thuiskok in Allingawier

Welke vorm van dineren wilt u? Een klassiek uitgeserveerd diner, een walking dinner of een informeel diner met mooie schalen op tafel? Zoekt u een bijzondere locatie? Denk dan aan landgoed Allingawier. Een historische plek in het Friese museumdorp. Bij mooi weer lekker buiten eten met uw besloten gezelschap of binnen. Uiteraard kan een rondleiding in het museum in Allingawier onderdeel van uw middag of avond zijn.

Wij nemen het koken en serveren graag uit handen. En na afloop laten we uw keuken natuurlijk weer netjes achter.

 privé kok aan huis in AllingawierKan een thuiskok in uw keuken koken?

Alles gaat in samenspraak met de kok aan huis, zodat hij kan inschatten welke apparatuur er extra meegenomen moet worden. Bijvoorbeeld een oven, keukenmachines, extra pannen en dergelijke.

U krijgt uw keuken weer net zo schoon terug als dat de privé kok aan huis hem aantrof bij aankomst. Daar hoort de afwas natuurlijk ook bij.

De thuiskok bespreekt met u het menu van uw diner of lunch, wat u aanvullend aan servies, glaswerk, bestek en tafellinnen nodig heeft en we adviseren u graag over bijpassende wijnen. We maken een vaste prijsafspraak op basis van het aantal gasten bij u thuis.

Privé kok aan huis maakt borden op. Bij u thuis in Allingawier!Dat is in ’t kort wat een privé kok aan huis voor u in Allingawier kan betekenen.

Verwacht u veel gasten of heeft u een groter feest in Kornwerderzand? Wij kunnen ook de catering verzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.