privé kok aan huis Makkum

Privé kok aan huis – thuiskok in Makkum

Privé kok aan huis MakkumIets te vieren of veel gasten in huis? En geen zin om zelf uitgebreid te koken? Wel een heerlijk diner met uw eigen gezelschap, in uw eigen huis in Makkum maar zonder de stress en voorbereiding. We komen bij u thuis als privé kok aan huis. Dat maakt een diner extra feestelijk.

Welke vorm van dineren wilt u? Een klassiek uitgeserveerd diner, een walking dinner of een informeel diner met mooie schalen op tafel?

Wij nemen het koken en serveren graag uit handen. En na afloop laten we uw keuken natuurlijk weer netjes achter.

 privé kok aan huis in MakkumKan een thuiskok in uw keuken koken?

Alles gaat in samenspraak met de kok aan huis, zodat hij kan inschatten welke apparatuur er extra meegenomen moet worden. Bijvoorbeeld een oven, keukenmachines, extra pannen en dergelijke.

U krijgt uw keuken weer net zo schoon terug als dat de privé kok aan huis hem aantrof bij aankomst.
Daar hoort de afwas natuurlijk ook bij.

De thuiskok bespreekt met u het menu van uw diner of lunch, wat u aanvullend aan servies, glaswerk, bestek en tafellinnen nodig heeft en we adviseren u graag over bijpassende wijnen. We maken een vaste prijsafspraak op basis van het aantal gasten bij u thuis.

Privé kok aan huis maakt borden op. Bij u thuis in Makkum!Dat is in ’t kort wat een privé kok aan huis voor u kan betekenen.

Verwacht u veel gasten of heeft u een groter feest in Makkum? Wij kunnen ook de catering verzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.