privé kok aan huis Terschelling

Privé kok aan huis – thuiskok op Terschelling

Welke vorm van dineren wilt u? Een klassiek uitgeserveerd diner, een walking dinner of een informeel diner met mooie schalen op tafel? Of een amusediner van een reeks verfijnde gerechtjes met een wine pairing?

zicht op West-Terschelling

Wij nemen het koken en serveren graag uit handen in uw huis of vakantieverblijf op Terschelling. En na afloop laten we uw keuken natuurlijk weer netjes achter.

hartig taartje met groenten, paddenstoelen en bloemenKan een thuiskok in uw keuken koken?

Alles gaat in samenspraak met de kok aan huis, zodat hij kan inschatten welke apparatuur er extra meegenomen moet worden. Bijvoorbeeld een oven, keukenmachines, extra pannen en dergelijke.

U krijgt uw keuken weer net zo schoon terug als dat de privé kok aan huis hem aantrof bij aankomst.
Daar hoort de afwas natuurlijk ook bij.

De thuiskok bespreekt met u het menu van uw diner of lunch, wat u aanvullend aan servies, glaswerk, bestek en tafellinnen nodig heeft en we adviseren u graag over bijpassende wijnen. We maken een vaste prijsafspraak op basis van het aantal gasten bij u thuis.

Privé kok aan huis maakt borden op. Bij u thuis in Easterein!Dat is in ’t kort wat een privé kok aan huis voor u kan betekenen.

Verwacht u veel gasten of heeft u een groter feest of een bruiloft gepland op Terschelling? Wij kunnen ook de catering op Terschelling verzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.